Dámská jízda 2014

14.9.2014

Poslední srpnový týden jsme se v sestavě Háňa, máma a babička z Olomouce přesunuly autobusem (pro některé účastnice zájezdu tím pádem s menšími útrapami) do chorvatské Turanje, kousek od známějšího Zadaru.

A když už autobus, tak proč ne stylový? :-) Babička si sice v Praze vlezla do nějakého jiného, protože se jí víc líbil, ale zbytek výpravy byl rád, že jede s týmovém, kopačáky zdobeném buse FC Slovan Liberec. :-)
Hlavně že jsme TAM šťastně dojeli. :-)

Jak ten týden popsat? Parádní ubytování (v apartmánu bylo spousta místa, funkční televize, wi-fi nebo třeba myčka) s výhledem na moře a naši pláž, dobří lidé, dobrá zmrzlina, skvělé počasí, pohoda a odpočinek. Ideální způsob jak načerpat síly do nového školního roku - pro Háňu v rámci Akce šťastné dítě. :-)



Háňa si navíc docela hodně zahrála fotbal - na místním plácku sice přišla o dva kopačáky, ale vždycky se našel někdo, kdo si s ní kopnul. Našla si tam dokonce kamarády - s těmi hrála nejčastěji a dokonce jí i nějaké mušle vylovili a na zmrzlinu ji pozvali... :-)

Moře sice nemělo ideální dno, kameny a ježouři nechyběli, ale přežili jsme bez zranění a jinak všecko tak nějak fajn. :-)

 

A již se ptáme - bude nějaká další dámská jízda? A hned si odpovídáme - určitě. :-)

 

 


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024